Skip to main content
Horizon in the sea
Horizon in the sea

Leverandør-portal

Meld din interesse som leverandør

Registrer deg i skjemaet lenger nede på siden

Vi har laget denne nettsiden for å gjøre det enklere for leverandører som vil hjelpe oss med havvindoppdrag på norsk sokkel – for i Blåse skjønner vi at lokale leverandører kan tilføre prosjektene våre mye.

Det ligger en langsiktig tanke bak vårt engasjement for norsk havvind, noe som kommer til å gjenspeiles i langvarige leverandørrelasjoner. Derfor utvider vi nå både vårt lokale og internasjonale leverandørnettverk.

Målet med å utvide leverandørbasen vår er å styrke den økonomiske veksten i regionen, skape nye jobbmuligheter, og bidra så mye som mulig til lokal økonomi.

Gjennom denne leverandørportalen gir vi deg muligheten til å vise frem produkter, tjenester og kapasitet til innkjøpsteamet vårt. Vi setter pris på leverandører som deler vårt syn på kvalitet, bærekraft og etisk forretningsdrift, og enten du spesialiserer deg på komponenter, utstyr eller ulike tjenester, er vi interessert i å høre fra deg.

Vi anbefaler at du gir oss flest mulig detaljer om bedriften, produkter og tjenester, og tidligere relevante oppdrag, da dette vil hjelpe oss å forstå hvordan du kan hjelpe oss.

Et barn som smiler med vind i håret
Et barn som smiler med vind i håret

Meld din interesse som leverandør

    Kort beskrivelse av tjenester til hvilken prosjektfase

    Har du noen innovative produkter som kan være av interesse for oss?

    Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.